panorama tour and travel bali

10 Daftar Tour And Travel di Bali, Mana Yang Terbaik?

Siapa sih yang nggak tau Bali, sepertinya hampir semua orang pasti mengetahui ataupun pernah liburan ke Pulau Dewata.

Meskipun saat ini Pulau Dewata masuk kedalam kategori the most visited place di Indonesia, namun tak menampik bahwa banyak juga masyarakat Bali yang liburan ke luar daerah/negeri juga lho.

Salah satu cara orang melakukan liburannya yakni menggunakan travel tour. Buat kamu yang memiliki rencana liburan baik di dalam/luar daerah Bali ataupun Luar Negeri sebaiknya gunakan saja jasa travel tour, beberapa daftarnya bisa disimak lewat rangkuman kami dibawah.

1. Mau Jadi Nomer Satu? Pasang Iklan Klik Disini ❤️

Alamat: Telepon: WhatsApp:

2. Bali Top Holiday ❤️

Alamat: Jalan Siulan Nomor 63A, Penatih Dangin Puri, Kota Denpasar, Bali 80237 Map: KlikDisini No. Telp: 0812 3670 2352 WhatsApp: 0812 3670 2352 Harga Mulai: Rp 615.000,-

Bali Top Holiday, beralamat di Jalan Siulan Nomor 63A. Mereka menyediakan beberapa macam paket seperti tour Bali, honeymoon dan sewa mobil serta bus. Budget yang perlu disiapkan pun tak usah banyak-banyak yakni mulai dari 600ribuan saja.

3. Perama Tour ❤️

Alamat:  Jalan Raya Legian Nomor 39, Kuta, Badung, Bali 80361 Map: KlikDisini No. Telp:  0361 751 875 Harga Mulai: Rp 330.000,-

Dengan budget mulai dari 330ribuan saja kamu bisa ikutan daily tours dari Perama Tour & Travel ini gengs.

Pilihan destinasinya juga bervariasi ada Jawa, Bali, Lombok, Bali, Flores, Sumatera, Sulawesi, Borneo, Papua, West Timor dan lainnya. Selain tours keliling Indonesia, Perama Tour juga menyediakan layanan trekking, komodo cruise, transport, penerbangan, dll.

4. Pandawa Lima ❤️

Alamat:  Jalan Glogor Carik Nomor 154, Pemogan, Kota Denpasar, Bali 80221 Map: KlikDisini No. Telp:  0361 499 345 Harga Mulai: Rp 445.000,-

Pandawa Lima Tour & Travel merupakan salah satu biro perjalanan wisata di Bali yang sudah cukup punya nama.

Banyak sekali layanannya ada tur harian, paket bulan madu, wisata petualangan, sewa mobil, bali tur overseas dan masih banyak lagi lainnya. Semua layanan Pandawa Lima bisa kamu nikmati dengan menyiapkan budget mulai dari 445ribuan saja.

5. Tira Tour ❤️

Alamat:  Jalan Kubu Anyar Nomor 17, Kuta, Badung, Bali 80361 Map: KlikDisini No. Telp:  0361 765 265 WhatsApp: 0812 3650 400 Harga Mulai: Rp 930.000,-

Tira Tour atau Tira Cahaya Bali Tour adalah salah satu travel agent andalan. Mereka menyediakan paket liburan di Bali dengan tawaran harga spesial yakni mulai dari 900ribuan saja.

Paketnya pun bermacam-macam ada paket tour Bali hemat, komplit dan bulan madu dengan variasi durasi berbeda-beda yakni 2H1M, 3H2M, 4H3M, 5H4M dan 6H5M.

6. Charajan Tour ❤️

Alamat:  Jalan Diponegoro Blok C-6 Nomor 98, Pert. Kertawijaya, Sesetan, Kota Denpasar, Bali 80225 Map: KlikDisini No. Telp:  0361 227 156 Harga Mulai: Rp 3.800.000,-

Buat kamu yang lagi cari travel agent khusus wedding dan honeymoon, Charajan Tour sepertinya bisa jadi pilihan paling tepat nih.

Mereka memiliki pilihan paket honeymoon di Bali dengan durasi 2 hari 1 malam dan 3 hari 2 malam. Cek seperti apa rincian itinerarynya melalui balicharajantour.com

7. CCI Tour ❤️

Alamat:  Jalan By Pass Ngurah Rai Nomor 3, Tuban, Kuta, Badung, Bali 80361 Map: KlikDisini No. Telp:  0361 755 666 Harga Mulai: Rp 2.500.000,-

Cendrawasih Ceria International atau CCI Tours & Travel ialah salah satu biro pariwisata kepercayaan masyarakat Bali dan juga wisatawan. Layanan CCI Tour pun cukup bervariasi seperti tour package, akomodasi dan juga transport.

8. Great Day Holiday ❤️

Alamat:  Jalan Raya Sesetan Komp. Ruko Agung Nomor A10, Sesetan, Kota Denpasar, Bali 80225 Map: KlikDisini No. Telp:  0361 7857 896 Harga Mulai: Rp 2.500.000,-

Great Day Holiday atau GDH mungkin saja bisa kamu jadikan sebagai teman kepercayaanmu untuk menjalani setiap perjalananmu nih. GDH Bali mempunyai banyak program dan juga fasilitas yang pastinya bisa membuat pengalaman liburanmu menjadi lebih seru.

9. Bali Destination ❤️

Alamat:  Jalan Tangkuban Perahu 101C, Denpasar City, Bali 80361 Map: KlikDisini No. Telp:  0361 732 364 Harga Mulai: Rp 250.000,-

Bali Destination memberikan tawaran tour package bervariasi mulai dari Bali Half Day Tour, Full Day Tour dan Special Package.

Bukan hanya paketnya saja yang spesial tetapi harganya juga, dimana budget minimalnya yaitu cuman 250ribu dengan pilihan destinasi Bajra Sandi Monument, Art Centre dan Taman Ayun.

10. Pacto Ltd. ❤️

Alamat: Jalan By Pass Ngurah Rai Nomor 378, Sanur, Kota Denpasar, Bali 80228 Map: KlikDisini No. Telp: 0361 288 247 Harga Mulai: Rp 7.500.000,-

Daftar pertama yang bisa kamu pilih menjadi teman perjalananmu adalah Pacto Ltd. Mereka merupakan travel agencies yang sudah sangat terpercaya di Bali. Sebagai buktinya, Pacto sudah banyak mendapatkan beberapa penghargaan.

Banyak layanan yang disediakan oleh Pacto salah satu diantaranya yaitu Java Bali Overland. Dimana kamu bakalan diajak keliling Pulau Jawa selama 10 hari 9 malam.

11. Golden Rama ❤️

Alamat: Jalan Sunset Road Nomor 78, Kuta, Badung, Bali 80361 Map: KlikDisini No. Telp: 0361 4753 636 Harga Mulai: Rp 350.000,-

Mau liburan di dalam maupun luar negeri, Golden Rama siap melayanimu setiap saat nih. Banyak sekali program tur yang dimiliki oleh Golden Rama diantaranya trip Pulau Pramuka, P. Pari, P. Harapan, P. Tidung, Ambon, Dubai, Turki, America, Canada, Bangkok, Sydney, dll.

Agar lebih mudah melakukan proses pemesanan, kamu bisa download aplikasinya langsung di App Store ataupun Google Playstore, lho.

panorama tour and travel bali

Jadi gimana? Untuk melancarkan wacana liburanmu nanti, kira-kira kamu bakal menaruh kepercayaan pada travel tour mana nih?

Adel

Adelia Irfandi atau lebih dikenal dengan nama Adel (lahir 6 Desember 1991) adalah seorang penulis berasal dari Palembang. Adel salah satu penulis yang aktif mengunggah karya tulisnya di JejakPiknik.com

Posting terkait:

panorama tour and travel bali

10 Potret The Anvaya Beach Resort, Akomodasi Mewah Tepi Pantai Buat Liburanmu di Pulau Dewata

Review Tentang Montigo Resort Seminyak Bali, Jumlah Kamar + Alamat Map

Pantai Kuta Bali Yang Eksotis dan Mendunia

panorama tour and travel bali

10 Rekomendasi Cafe 24 Jam Paling Cantik di Daerah Bali Yang Siap Menampungmu Setiap Waktu

Penginapan murah di bali 2021 kuta dekat pantai balikpapan balige dibawah 100 ribu denpasar seminyak untuk 5 orang ala backpacker tarif 40 amed hotel agoda ada kolam renang area akhir tahun legian amlapura karang asem bedugul badung buleleng benoa buat honeymoon bintang 3 barat budget 200 candidasa canggu bali.Com cocok anak cargo nusa ceningan cerita daerah tempat wisata city 80113 indonesia family room fasilitas lengkap foto yang facebook gianyar gilimanuk gatsu gang poppies gwk tirta gangga harga ribuan dan harganya dengan infinity pool info imam bonjol jalan lane ii jl jimbaran jembrana jatiluwih teuku umar nangka kartika plaza juli kaskus karangasem kintamani klungkung lovina lembongan lokasi mengwi menjangan mahendradata menghadap mei munduk pulau kelas melati dua negara ngurah rai nyepi nama nyaman obcbali pemogan kota selatan pinggir pemuteran pecatu renon rombongan rajakamar 100ribuan sunset road sanur sekitar singaraja sesetan sukawati seririt terbaru tabanan tulamben tuban traveloka tripadvisor tepi keluarga ubud utara view laut via villa wego wisma strategis private bathtub kamar

20 Penginapan Murah di Bali Harga Dibawah 200 Ribu dan Adakah Dekat Tempat Wisata Pantai?

panorama tour and travel bali

10 Rekomendasi Gunung Berapi di Daerah Bali Yang Masih Aktif Dengan Pesona Indahnya

Tinggalkan komentar Batalkan balasan

  • Promo Terbaru
  • Admission Ticket
  • Waterbom Ticket

panorama tour and travel bali

EXPLORE INDONESIA WITH YOUR BELOVED ONE Jelajahi Indonesia dengan pilihan paket tour terbaik kami. Tersedia beragam destinasi populer, seperti Bali, Belitung, Sumba, Raja Ampat, Bintan, hingga destinasi romantis untuk momen special Anda yaitu Pulo Cinta. Semua paket tour dikemas semenarik mungkin, sehingga akan memberikan pengalaman liburan yang tak ada duanya.

  • For Android

panorama tour and travel bali

Yuk, lanjutin lagi petualangan kamu keliling dunia

Traveling bersama Panorama serba simpel. Pesan tiket pesawat, hotel, dan paket tur cukup dari layar handphone-mu.

Download aplikasi Panorama untuk memulai langkah impianmu

Panorama.id

Pesan tiket pesawat dari berbagai airline terbaik dengan harga termurah

Hotels

Mau staycation atau liburan ke luar kota, pesan tiket hotelnya di Panorama app

Tours

Temukan berbagai paket tur untuk berbagai destinasi terbaik di seluruh dunia

Chats

Tanyakan segala pertanyaanmu tentang travel ke PATSY – Panorama Travel Specialist

Kamu mau mengunjungi tempat impianmu tapi belum punya pengalaman traveling sebelumnya?

Bingung apa aja yang mesti dipersiapkan untuk traveling?

Kenalin Panorama

Panorama membuat proses traveling-mu serba simpel dan praktis , sehingga kamu bisa order tiket pesawat, order room hotel, dan order tiket tur jalan-jalan keliling dunia sesimpel order ojek online .

Travel Expert

Dari perusahaan pariwisata terkemuka di Indonesia dengan 50 tahun pengalaman di bidang pariwisata, Panorama.

Sekarang kami berevolusi untuk pengalaman jalan-jalanmu yang lebih praktis dan enjoyable.

All-in-one Travel Platform

Berbagai jenis layanan untuk memenuhi kebutuhan jalan-jalanmu , dari mulai tiket pesawat, booking hotel, dan berbagai paket tur terbaik, hanya di satu aplikasi.

Best Customer Service

Gak perlu bingung atau takut untuk jalan-jalan ke luar kota atau ke luar negeri. Kenalin Patsy, Panorama Travel Specialist, yang akan selalu siap menjawab pertanyaanmu kapan pun dan di mana pun .

A Lot of Promos

Di aplikasi Panorama, kamu bukan cuma bisa booking tiket pesawat dan hotel dengan harga yang terjangkau, tapi juga ada banyak promo untuk berbagai layanan yang bikin pengalaman jalan-jalanmu makin worth it .

Jangan ketinggalan promo menarik berikut ini yaa

Voucher Flight 100K

Terbang ke mana aja dengan mudah dan aman.

Hotel Panorama

Mau staycation atau liburan ke luar kota?

Temukan berbagai hotel terbaik di aplikasi Panorama.

Nikmati pengalaman terbaik menjelajahi keindahan-keindahan dunia

Marvelous Turkey

Telusuri beragam pesona Indonesia

Pesona Toba

Satu aplikasi untuk melengkapi semua kebutuhan traveling-mu.

"A journey of a thousand miles begins with a single step."

Download Panorama sekarang

Gabung bersama travelers lainnya di instagram.

Share momen jalan-jalan favoritmu bersama Panorama dengan hashtag #tentangrasa

Temukan inspirasi untuk destinasi jalan-jalanmu berikutnya.

Langkawi Suguhkan Keindahan Alam dan Situs Sejarah untuk Tarik Wisatawan

Bali Airport Transfer

  • Bali Private Car Carter

Custumize Your Trip

  • Bali Under Water Scooter
  • Bali Zoo Elephant Mud Fun
  • Breakfast With Orang Hutan
  • Elephant Ride + Rafting
  • Elephant Ride + Quad Bike
  • Elephant Ride + Ubud Tour
  • Elephant Ride + Tanah Lot
  • Ayung White Water Rafting
  • Rafting + Quad Bike
  • Rafting + Ubud Tour
  • Rafting + Tanah Lot
  • Quad Bike Adventure
  • Quad Bike + Ubud Tour
  • Quad Bike + Tanah Lot
  • Bali Coutryside Cycling
  • Mount Batur Sunrise Trekking
  • Nusa Penida Package
  • Nort Bali Tour
  • Three Lake + Tanah Lot
  • Ubud Art + Tanah Lot
  • Blue Lagoon + East Tour
  • Virgin Beach + East Tour
  • Butterfly Park + Contryside
  • Mother Temple + East Tour
  • Bali Cooking Class
  • Ticket Gili Fast Boat
  • Ticket Bali Fast Boat
  • Banyumala Waterfall
  • Batukaru Temple
  • Bali Handara Gate
  • Celuk Village
  • Campuhan Ridge Walk
  • Dream Land Beach
  • Goa Gajah Temple
  • Goa Lawah Temple
  • Gunung Kawi Temple - Sebatu
  • Gunung Kawi Temple - Tampaksiring
  • Hidden Hills Wanagiri
  • Jatiluwih Rice Terrace
  • Jimbaran Bay
  • Kecak Fire Dance
  • Kehen Temple
  • Kintamani Village
  • Lempuyang Temple
  • Mas Village
  • Nungnung Waterfall
  • Padang-Padang Beach
  • Pandawa Beach
  • Puseh Batuan Temple
  • Puri Saraswati Ubud
  • Tirta Gangga Water Palace
  • Taman Ayun Temple
  • Tanah Lot Temple
  • Tegalalang Rice Terrace
  • Tegenungan Waterfall
  • Tenganan Village
  • Tirta Empul Temple
  • Tukad Cepung Waterfall
  • Taman Ujung Water Palace
  • Ubud Palace
  • Ubud Market
  • Ulun Danu Beratan Temple
  • Uluwatu Temple
  • Virgin Beach
  • Email : [email protected]

BALI PANORAMIC TOUR & ADVENTURE

Bali panoramic tours & travel offer bali activities and holiday, adventure tour, fun things to do, sight seeing tour and private driver with competitive price. although not everybody knows it, bali is also the perfect spot to do safely, a lot of outdoor bali tour such as bali rafting tour, bali cycling, bali trekking or hiking, bali horse riding, bali paragliding., from $ 30.00, butterfly park & countryside, from $ 60.00, from $ 20.00, bali quad bike elephant ride, from $ 140.00, bali mother temple & east tour, bali under scooter, from $ 100.00, private fullday tour: balinese temple and rice terrace, bali instagram tour the most beautiful spots, private tour : uluwatu temple & southern bali highlight, fullday tour highlihgt of ubud and hidden waterfall, bali fullday tour ayung river rafting & ubud tour, private tour : tanah lot & uluwatu temple with kecak, from $ 23.00, the best of ubud attraction : private all inclusive tour, from $ 22.00, private tour : amazing ubud & tanah lot temple day tour, from $ 25.00, bali fullday water temple and unesco rice terrace tour, bali private fullday tour : bali volcano with swing experience, bali private tour : best of bedugul & tanah lot temple, from $ 32.00, private shore excursion : customized best of bali tour, from $ 6.00, bali private tour fullday : ubud highlight, all inclusive ubud tour with 15 sitter van with lunch, from $ 31.00, bali private tour : the most beautiful place in ubud, fullday in bali : private design your own tour, the gate of heaven and east bali fullday tour, fullday tour bali's iconic places, private car charter : suzuki apv, toyota avanza, toyota hiace, bali blue lagoon beach + east tour : fullday bali tour, from $ 55.00, mother temple "besakih" + east tour : private tour, amazing north bali tour explorer : fullday tour, bali virgin beach + east tour : fullday bali tour, bali ubud art + tanah lot temple : private tour, from $ 45.00, breakfast with orangutan : fullday tour, from $ 50.00, three lakes & tanah lot temple : fullday tour, bali zoo elephant mud fun : private tour, from $ 115.00, balinese cooking class : chef speak spanish, white water rafting 12 km combine ubud tour popular, bali quad bike 250cc with ayung river rafting, from $ 57.00, cheap ticket fastboat to gili, nusa penida & lembongan, from $ 18.00, cheap ticket telaga waja river rafting "provider", nusa penida tour and service with best deal "local agent", recent post, tip to visit nusa penida.

This island is all about exploring its great nature. Almost all the amazing places to see in Nusa Penida are either on the coastline or underwater with beautiful coral.

Kelingking Beach Nusa Penida

Kelingking Beach or Pinkie beach of tour Nusa Penida destination as well as the exact location of messing about. Interesting Landscape, certainly display photos

The Rural of Bali Countryside

Bali Countryside in Ubud is the quite countryside of Bali’s, Witness first-hand the daily life of rural rice farmer Bali and Get off the beaten track, Back-roads Bali

Bali Panoramic Tour & Adventure

Keytours Vacations

My Favorites

Current Trip: #

Update Account

Travel Protection Plan

Terms and Conditions

Privacy Policy

panorama tour and travel bali

  • Trip Finder
  • Create your vacation
  • Add a flight
  • Destinations

Keytours Vacations.jpg

  • Keytours Reviews

Select Date

panorama tour and travel bali

Bali Panorama Escorted Vacation

Dates & prices.

For many, Bali is the highlight of Indonesia’s 17,000 islands. It is an island where rituals and spiritual beliefs define everyday life and glorious coastline and natural wonders abound. The rich and fascinating culture is instantly enthralling and mesmerizing for the visitor, whilst the island’s natural beauty is exceeded only by the friendliness of its charming people. Sun drenched beaches, exotic temples, exciting adventure opportunities and world-class spas are all within proximity to luxurious boutique hotels, resorts and private villas, many distinctive by their classic Balinese design.

7 day/6 night package featuring the regions of Bali. This program includes accommodation in Deluxe and Boutique Superior First Class hotels, and shared luxury boats cruise to Lembongan Island.

  • Meals as per itinerary; breakfast (B), lunch (L), dinner (D)
  • Travel funds escrow protection program
  • Entrance fees as per itinerary
  • Driver/Guide: Private as per itinerary
  • Select luxury accommodation
  • Keytours 24-hour emergency assistance telephone line
  • Items of a personal nature
  • All other items not mentioned as included
  • Select local taxes where applicable
  • Select alcoholic drinks as per itinerary

Ubud - Arrival

Deluxe and Boutique Superior ...: Bisma Eight Ubud or similar accommodations

Upon arrival to Bali airport, you will meet your guide just after immigration for a private transfer to Ubud for check-in at your selected hotel. The remainder of your day is at your leisure to rest from your travels or explore the area.

S. Guliang - Besakih – Tenganan – Klungkung - Ubud

After breakfast at your hotel, you will be picked up by a private vehicle to begin your tour. You will have plenty of photo opportunities en route to today’s destination, Subak Guliang, a traditional farming community located east of Ubud. Upon arrival, you will be warmly welcomed and served tea and coffee along with locally made snacks in the courtyard of a typical Balinese homes. The rest of your time here wil be dedicated to exploring the local vicinity, such as rice cultivating and cooking or the simple, yet effective, Subak irrigation system. Continue to the Hindu Besakih Temple*, known as the “mother temple of Bali.” Over 1,000-years-old, the temple is situated on the volcanic slopes of Mount Agung, the island’s largest mountain. Lunch will be taken at a local restaurant with commanding views of Mount Agung and the surrounding countryside before heading to the village of Tenganan, home of the Bali Aga, considered to be the original inhabitants of Bali. Today’s tours finish with a visit to Klungkung Palace, also known as Puri Agung Semarapura. The Kertagosa Pavilion is one of the best-preserved parts of the palace and an excellent example of traditional Balinese architecture. (B,L) *Note: Although visitors are permitted to enter the temple complex, access to some areas is restricted to Hindu worshippers only.

Ayung River Rafting

Today, experience the thrill of whitewater rafting on the Ayung River. Your water adventure begins with a transfer to the start point followed by a safety and equipment briefing given by your expert instructor. Then it’s headlong into the first set of thirty-three Class II & III rapids as you rush past untamed rainforest, towering gorges and magnificent rice paddy terraces. Enjoy the picturesque scenery along the way and end the action-packed morning with a hot shower followed by a delicious buffet lunch overlooking the majestic mountains and rice paddy fields. The remainder of the day is at your leisure. (B,L) *Note: Rapids are suitable for ages 5 years and up. Soft trekking or mountain biking can replace this activity, if preferred.

Ubud – Uluwatu – Jimbaran Bay - Nusa Dua

Deluxe and Boutique Superior ...: Grand Hyatt Bali or similar accommodations

Take some time this morning to explore or relax at your leisure before checking-out of your hotel. You will be picked up by your guide for a private transfer to the southern-most tip of Bali to visit the famous Uluwatu Temple*. Perched approximately 70m above sea level, atop a steep cliff, the temple also has one of the most dramatic locations on the island and is the perfect vantage point from which to observe the huge waves as they roll in from the Indian Ocean and crash against the rock face below. One of the highlights of this excursion is the opportunity to witness a traditional display of Kecak dance, regularly performed at Uluwatu. This dance features up to 100 male performers who form a circle and sway and chant to hypnotic music. Following the performance, continue to the seductive crescent of white sand and blue sea that is Jimbaran Bay. You will have the opportunity to dine on what is widely considered to be the best seafood on the island with a delicious rijstaffel, or selection of dishes, meal in an ambient beachside location. After dinner, continue to Nusa Dua for check-in to your selected hotel. (B,D)*Note: The macaque monkeys can be a considerable annoyance. Please heed the advice from your guide on the precautions you should take when visiting temples or forests inhabited by monkeys.

Explore Nusa Dua

Today is yours at leisure. Optional tours are available to be booked by your local guide or you may take the opportunity to enjoy the beach or relax in the environs of the hotel.  (B)

Nusa Dua – Lembongan Island – Nusa Dua

This morning you will be met and transferred to the harbor at Benoa where you will be greeted with a welcome drink. From here, you will join your fellow passengers and board a luxurious motorized catamaran for the 60-90 minute crossing to the tropical island of Nusa Lembongan. Located southeast of Bali, the island is wonderfully laid back and the prefect location for swimming, underwater activities and relaxing. You will drop anchor at Sanghyang Bay for a transfer by tender to The Anchorage, an attractively located beach club that will be your base for the day. For the more active, snorkeling and reef viewing by glass-bottom boat are both offered*. For lunch, a sumptuous BBQ buffet will be prepared followed by more leisure time until the mid afternoon when you will return to the mainland. Upon arrival back at the harbor, you will be transferred back to your hotel. (B,L)

Bali - Return

This morning is at leisure until the appropriate time to transfer to the airport in order to catch your return flight home. (B)

Book Your Trip

We would be more than happy to help you. Our team advisor are at your service to help you.

Get more information

Weekdays 9 am - 6 pm EST

Reach us by email

  • Special Offers

panorama tour and travel bali

Future forward: Optimizing Growth

Apa yang kita lakukan.

PT Panorama Sentrawisata Tbk. (IDX: PANR) adalah perusahaan pariwisata Indonesia terkemuka dengan pengalaman 47 tahun dan memiliki posisi yang baik untuk maju di masa depan industri pariwisata Indonesia. Saat keseimbangan kehidupan-kerja menjadi elemen penting bagi kesejahteraan seseorang, pariwisata akan selalu memiliki masa depan yang menjanjikan. Pariwisata juga diperkirakan akan menjadi kontributor nomor satu Indonesia terhadap produk domestik bruto (PDB) negara dan kami bersemangat untuk memainkan peran penting dalam industri pariwisata.

Bisnis Inbound kami terdiri dari Perusahaan Manajemen Destinasi yang mempromosikan paket wisata ke tujuan lokal untuk pelancong asing.

Travel & Leisure

Bisnis Perjalanan & Kenyamanan kami menyediakan bagi para pelancong, yang mencari untuk menjelajahi dunia, dengan layanan luar biasa yang akan membuat petualangan mereka nyaman, menyenangkan, dan mengesankan.

Bisnis Media kami menyediakan layanan manajemen acara dan majalah perjalanan bulanan dan publikasi buku panduan.

Transportation

Bisnis Transportasi kami menyediakan layanan berkualitas tinggi melalui charter bus, antar-jemput antar kota, penyewaan mobil, dan tur wisata harian.

panorama tour and travel bali

Travel for Change Ajak Anak Didik Rumah Pendidikan dan Pelatihan Mengenal Alam di Kuntum Farmfield

press-release

Genjot Pemasaran, Panorama Targetkan Kinerja 2024 Naik 30% Dari Periode Sebelumnya

press-release

Panorama Penjualan Paket Wisata di Libur Nataru 2023

press-release

Sektor Pariwisata Makin Kinclong, PANR Catat Pendapatan 2 Triliun di Kuartal III 2023, Naik 140%

Business highlights.

panorama tour and travel bali

Sudah lengkap vaksin dan booster? PANORAMA JTB siapkan libur Lebaran special 2022

panorama tour and travel bali

Jalan-Jalan Gaul bareng Anabul

panorama tour and travel bali

Komitmen Panorama JTB 2021: Semangat Kami Menuju Siap Liburan di Era Baru

panorama tour and travel bali

Panorama Destination raih sertifikasi Protokol New Normal dari Pemda Bali

panorama tour and travel bali

Franchise & License Expo Indonesia 2020 dilaksanakan secara virtual

panorama tour and travel bali

Panorama Destination siapkan protocol Safe Travel by WTTC

Pt. panorama sentrawisata tbk., our company.

  • Tentang Kami
  • Grup Bisnis

For Investor

  • Tata kelola perusahaan
  • Hubungan Investor
  • Tanggung jawab sosial perusahaan

This Account Has Been Suspended

panorama tour and travel bali

Search

Panorama Tour & Travel

panorama tour and travel bali

Related Searches

  • panorama tour & travel denpasar •
  • panorama tour & travel denpasar photos •
  • panorama tour & travel denpasar location •
  • panorama tour & travel denpasar address •
  • panorama dmc denpasar •
  • panorama dmc bali denpasar •
  • panorama tour and travel denpasar •
  • panorama tours (tmc bali) denpasar •
  • panorama tours tmc bali denpasar •
  • panorama travel denpasar •
  • pool panorama dmc denpasar •

panorama tour and travel bali

  • Your Privacy Choices
  • Bahasa Indonesia
  • Los Angeles
  • Philadelphia
  • San Francisco
  • Washington, D.C.
  • Great Britain
  • Netherlands
  • Philippines
  • More Great Places in Denpasar:

Foursquare © 2024  Lovingly made in NYC, CHI, SEA & LA

Compass icon

People tend to check in during these times:

  • 7:00 AM–2:00 PM
  • 7:00 AM–4:00 PM
  • 7:00 AM–11:00 AM
  • 2:00 PM–5:00 PM
  • 1:00 PM–6:00 PM
  • 2:00 PM–3:00 PM
  • 6:00 PM–7:00 PM
  • 7:00 AM–9:00 AM
  • 7:00 AM–5:00 PM

Is this your business? Claim it now.

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.

You must enable JavaScript to use foursquare.com

We use the latest and greatest technology available to provide the best possible web experience. Please enable JavaScript in your browser settings to continue.

Download Foursquare for your smart phone and start exploring the world around you!

panorama tour and travel bali

ISLAND HOP AROUND INDONESIA WITH US THIS SUMMER - UP TO 30% OFF!

Tru Travels Logo

Bali Experience - 10 Day Trip

Explore 3 regions incredible regions in 10 days.

panorama tour and travel bali

The best way to explore Bali!

Share Icon

Is this trip going to blow your socks off? You better Bali-eve it. We’d start by asking you whether you’re ready for a mindblowing 10-day tour where we'll explore three awesome destinations across Bali and the Gili Islands, but that’d be a stupid question. Of course, you are. This is the perfect intro to a gap year, or if you are looking to find your feet in Indonesia this is the tour for you! Imagine landing in Canggu for 10 incredible days of stunning temples, flowing waterfalls, and insane beaches too! Your guide will show you the highlights of Canggu, Ubud and Gili T and of course being locals they'll introduce you to the hidden gems too!

Tour Rating

Here at Tru our 'People and Planet Promise' is crucial to designing and running every tour. We also want to be transparent about what we are doing to give back to the local communities and the planet too! Check out the measurements of sustainability below to find out more about how we are giving back.

Rating Image

What's Included

  • Airport Pickup
  • Travel Ninja
  • Accommodation
  • tru Exclusives

Your Trip Planner

Girl on Bali swing surrounded with jungles and rices terraces

Bali Experience 10 Days

Canggu - gili trawangan.

Exit Icon

August 2024

September 2024, october 2024, november 2024, december 2024, january 2025, february 2025, august 2025, september 2025, october 2025, november 2025, december 2025.

green location pin icon

Bucket List

Girl on Bali swing surrounded with jungles and rices terraces

airport pick up

Expand Icon

The time has come for your trip of a lifetime to begin! Pack your bags, get a pint (what do you mean it’s only 8 am?), hop on a plane and we’ll meet you at Denpasar airport, before taking you to meet the rest of your TruFam at our hotel in Canggu. Your welcome talk with our Travel Ninjas will become a highlight in itself as you’ll be meeting your coolest friends for life and hearing all about the insane stuff to come over the next 10 days. Then spend the rest of the day relaxing by the pool, popping to the beach or exploring Canggu, before a rooftop dinner and drinks to get acquainted with your new TruFam as your Balian adventure begins. We'll start off with a traditional Indonesian to wet your appetite for all things Nasi Goreng and Sambal! Then we'll kick off with a great night out - for those of us that aren't suffering from jet lag of course...The bars in Canggu are located right next to the beach so get ready for a dreamy night by the sea, soaking in all the vibes - start as we mean to go on right?

temple visits

A group at the temple Taman Ayun in Bali Indonesia

So, what better introduction to Bali's rich culture than heading to two of it’s most famous temples. First we'll make our way to the Royal Temple of Taman Ayun, which translates as ‘beautiful garden’. D’you know why? Well, yeah, obviously it’s a beautiful garden; a garden filled with fantastic architecture, fish-filled ponds, and lush greenery. We'll then head over to Tanah Lot, set on a rock formation in the sea, which, let us tell you now, is a (Tanah) Lot of fun to explore! Exploring the temples is a perfect way to spend our first day in Canggu, the culture in Bali is such an amazing part of Indonesia and we can't wait to explore with you. In the evening we'll take in the spectacular sunset on one of the area’s most picturesque beaches, before a big night out in Canggu, a place where, if you’re looking to party, you’ll thank us. Bring on the joss shots!

Large group  wearing blue wet suits with blue surf boards on sandy beach with sea in the background

Surf’s up, dudes. Grab your board, hit the beach and let’s catch some bitchin’ waves (surf slang for amazing). That’s right, it’s time for your very own surf lesson on Kuta Beach, one of the best places to surf in Asia. Our excellent local Kuta instructors will teach you the basics and show you how to make some cool moves in the waves. When we say cool we mean we’ll be well impressed if you can stand up for longer than 5 seconds, but you never know. Maybe you’ll be a natural. For those of you that are more experienced you're free to jump into the waves and practise some more, just promise not to show off! After a day on the water, we’ll head back to chill out at the rooftop pool or have a stroll on the beach, your guide will have so many ideas for your afternoon! Then we'll watch the sunset, cocktail in hand, recounting the day’s surfing stories, like when you did that 360 when no one was looking. Course you did.

ubud waterfalls

A group shot by Tegenungan waterfall in Indonesia

Right, pack your bags. We’re off to the bohemian jungle town of Ubud. Ubud doesn’t need much of an introduction; it's full of famed terraced rice paddies, temples, shrines and, of course, monkeys. Before we get there though, we’ll stop to cool off in the most famous waterfall you’ve never (if you have, 5 points to Gryffindor) heard of, the beautiful Tegenungan waterfall. Optional activities, including taking one of those ridiculous pics of you emerging from the water, flicking your hair back for Insta. Once we’ve checked into the hotel, you'll have a bit of time to look around the town, take in the sites, chat to the lovely locals and have a nibble on some Ubud delicacies. After we've freshened up, we'll head out to one of Bali’s coolest live music destinations, play some pool and get your guide to show you the coconut ice cream parlour in Ubud - it's not one to miss!

cooking class & monkey forest

panorama tour and travel bali

Gordon Ramsay? Jamie Oliver? Heston Blumen-whatshisface? Yeah, they ain’t got sh*t on you after today, a traditional Indonesian cooking lesson is on the horizon. We’ll start the day by having a bit of brekkie, before heading down to the markets to have a peek at the freshest ingredients Bali has to offer. Then we’ll join the amazing Wayan and his fam (part of our TruFam) to learn how to rustle up some of Bali’s most famous cuisine, as well as Canang Sari, the flower offerings made for the God. And the best part? You’ll get to tuck into the delicious dishes you’ve just made. Then, with our bellies popping with scrummy Balinesian grub, we’ll head and meet some of Ubud’s cheekiest locals at the sacred monkey forest, where it is believed the hundreds of monkeys that live there protect the ancient temples inside. That protection also means they’ll nick whatever you have to hand so that Micheal Kors bag? Yeah, we’d advise not bringing that. The Balinese long-tailed monkeys are big fans of designer brands, smartphones, Raybans and AirPods. After a day with these literal cheeky monkeys, it’s time to head back for dinner with your TruFam where you can eat, drink, monkey around and count up all the unforgettable memories you’ve made so far. Might be a late one.

rice terraces & volcano viewpoint

A girl sat admiring the luscious green rice terraces in Ubud, Bali, Indonesia

Did you know half the world’s population’s daily diet is 20% rice? No? Well, now, you do. Get ready for one of the most exciting (and famous) things to do in Bali - wandering through the impossibly beautiful and scenic rice terraces of Tegalalang. Trek through Ubud valleys, snap an Insta-worthy pic on one of the many swings (please keep your arms inside the vehicle), and take a swig from a fresh coconut, all the while learning the importance of those little grains in the Balinese, and world economy. This afternoon we'll visit Kintamani for a spot of lunch overlooking the active volcano Mt. Batur. It is mesmerising and the perfect photo opportunity - this day has to make it on the feed! We’ll then head back to either top up your tan by the pool, pick up some souvenirs at the colourful and vibrant local market, or have a pilau fight with your Tru buds (see what we did there).

head to the gili islands

panorama tour and travel bali

Right. We’ve done the temples. Done the rice paddies. It’s about time we hit up Bali’s famous beaches, don’t you think? Grab your snacks because today we’re jumping on a bus, before riding a ferry over to the stunning Gili Trawangan, an island that might be small in size, but that’s big in ‘Holy sh*t, this is amazing'. First, we’ll check in to our tropical accommodation in the heart of the island, where we’ll spend our final few days, before spending the afternoon having a beer, chilling by the pool, or exploring the many idyllic beaches that are only a stroll away. It is one of the most stunning places in Indonesia and the perfect place to end our trips. Kick back, put your feet up, and paddle in the crystal waters of the Gili Islands before gorging on the mouth-watering food on offer for dinner. Then get your glad rags on (shorts and a semi-clean tee’ll do) as we head out to drink responsibly in the incredible bars this tiny (but mighty) island has to offer. Did we say responsibly? Yeah, course. If you want to. This can be as loose or as civilised as you guys want, this is your Tru party after all.

island hopping adventure

A girl swimming with a turtle in the clear blue sea while snorkelling in Gili Trawangan, Bali, Indonesia

They call it ‘island hopping’. We call it getting in a boat, racing along the sapphire waters, feeling the sea breeze in your hair, clearing the hangover in a matter of minutes, and visiting the most stunning places Bali has to offer. We’ll hop around two islands - Gili Trawangan & Gili Meno home to some of the best snorkel spots this incredible place has to offer. You’ll see stunning coral, beautiful fish, turtles and maybe even a shark or two. Once you’ve had a gander at Bali’s incredible sea life, you can enjoy a beachfront lunch on Gili Meno, before we head out this evening to enjoy the stunning sunset and an ice-cold cocktail at some of the best beach bars on the island.

bike ride around gili t

A group of five on bicycles by the beach, ready for a bike ride around the island of Gili Trawangan, Bali, Indonesia

Did you know one of the best ways to explore the Gili islands is by bicycle? Well now you do! Today we’ll explore the island on one of Gili’s only modes of transportation, pushbike. We’ll all cycle around the island, exploring all the nooks and crannies of this unreal place, before taking a small trek up the hill to see the best viewpoint Gili has to offer. (Which is bloody incredible, if we do say so ourselves. Which we do, by the way.) Then you’ll get a chance to enjoy one last sunset with your TruFam as you reminisce about your epic time on the trip over a farewell dinner, before finishing off in Tru style with a little party to celebrate what we guarantee have been the best 10 days of your life. There might be some group awards, emotional speeches and we can guarantee that at least one person will cry...you've explore some of the most beautiful places in the world together and built bonds to last a lifetime, of course it'll be totes emosh!

chilled check out

panorama tour and travel bali

Ah, mate. Last day. Today you say bye to your Tru Fam, the unbelievable place that is Bali, and to this amazing experience that, let’s be honest, changed your life. Thing is, the fun doesn’t necessarily have to end. Your Travel Ninja is on hand to fly kicking you into your next adventure; whether that be more adventures throughout Indonesia, a trip to another destination, or to bid you farewell on your journey home. It’s been a wild one. Whatever you do, keep in touch, TruFam.

Where does the trip start & Finish?

The trip begins in Canggu but we will pick you up from Denpasar airport and your tour will end in Gili Trawangan.

Which airport do I need to fly into?

You will need to fly into Denpasar international airport (DPS). Please note when booking a return flight on Day 10 that we recommend the earliest you can fly is around 7pm from Denpasar to allow for your journey back from Gili Trawangan.

What is the closest airport to the end destination?

You will need to travel back to Denpasar international airport (DPS). Please note when booking a return flight on Day 10 that we recommend the earliest you can fly is around 7pm from Denpasar to allow for your journey back from Gili Trawangan.

How do I get back to the start destination and is this included in the price? If not, how much is it?

No it is not included but we can assist you with booking it all. You can get a boat and then a bus back to Kuta or Denpasar airport which is 5-6 hours and around 500,000 IDR. Please allow enough time to get back to Denpasar! We recommend if you are planning to fly home that day, that you book a flight for after 7pm to allow time to get back without rushing.

What kind of accommodation is included on this trip?

The accommodation for this trip is all twin share private rooms.

How much is a night’s accommodation at our start hotel?

If you would like to book a pre-night please contact our sales team on info@trutravels.com

What is the currency?

The currency in Indonesia is Indonesian Rupiah (IDR)

Is my money protected?

Yep! You’re protected. TruTravels is both ABTA and ATOL registered meaning your money is safe. We also offer 1 free date change before 60 days of your departure date.

panorama tour and travel bali

Hidden Gems in South East Asia!

panorama tour and travel bali

Reasons to visit Sumatra!

panorama tour and travel bali

Best Countries To Travel To In June 2024

panorama tour and travel bali

Best Countries To Travel To In April 2024

panorama tour and travel bali

The Black Friday Secrets You Have To Know This November

panorama tour and travel bali

Top 5 Things To Do In Indonesia!

Trips you might like

panorama tour and travel bali

Philippines West - 10 days

Manila - coron town.

panorama tour and travel bali

Sri Lanka Uncovered - 10 days

Negombo - unawatuna.

Our website uses cookies to ensure you have the best possible experience and to deliver epic content specific to you. We also share info about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. By clicking "Accept", you agree to the storing of cookies on your device to deliver and maintain our website core services, analyze site usage and assist in our marketing efforts, including advertising personalisation. Choose "Manage" to pick specific cookies you're okay with or to change your preferences. Have a read of our Privacy Policy to learn more.

panorama destination

BALI FOOD & TEMPLE TOUR

What to Expect

What you will do, accommodation.

Bali - renowned worldwide for its magnificent beaches, amazing rice terraces, picturesque temples, arts and crafts, and for the colorful Hindu-Buddhist culture of the Balinese people. For the deeply religious Balinese, every aspect of life is governed by ancient rituals, and shrines with offerings to the gods are seen everywhere throughout the island. To the Balinese, food is a gift from the gods and therefore must be prepared and served with love and reverence. It is not only for sustenance of the body, but also for the mind and spirit. This package takes you to sacred sites and iconic temples while sampling wonderful dishes including the most famous dish in Bali. Immerse yourself in Balinese culture and traditions while staying in the north of Bali. Bali Food & Temple Tour is an enriching experience of the uniqueness of Balinese cuisine and strong culture which entwins with every aspect of the daily life of the people.

Arrival Bali – Transfer To Tanjung Benoa

Meet your assigned guide upon arrival at I Gusti Ngurah Rai International Airport Bali, then direct transfer to your hotel of choice in Tanjung Benoa. Tanjung Benoa is a beautiful, beach-side town on the southeast coast of Bali, popular for its lovely beaches and variety of watersport activities. After check-in, you can enjoy the remainder of the day at your own leisure. Approximate distance and journey time: Ngurah Rai International Airport of Bali – Tanjung Benoa (16 km): 25 – 30 minutes

Overnight at the hotel of your choice in Tanjung Benoa (Standard OR Superior OR Deluxe category)

Tanjung Benoa - Ubud - Tanjung Benoa

Morning is at leisure to adjust to your new environment. Our guide will pick you up at 11:30hrs and take you to Ubud, the cultural heart of Bali. On the way to Ubud, a short visit to the Monkey Forest - home to a population of chattering long-tailed macaques. Your next stop is at one of Bali’s most popular family-owned restaurants serving the famous slow-roasted whole suckling pig stuffed with a rich mixture of herbs and spices, such as turmeric, ginger, galangal, coriander seeds, lemongrass, black pepper and garlic. After visiting a local market, proceed to Ubud Palace in which the royal family still resides. In the evening, its garden is used to stage some of Bali’s most famous dances, such as the Legong Dance, Barong Dance, Ramayana and Mahabharata ballets. Afterwards, a visit to the nearby Pura Taman Saraswati. Also known as Ubud Water Palace, the temple was designed and built in the late 19th century by I Gusti Nyoman Lempad, a famous Balinese stone sculptor and architect. Your tour then continues with a visit to Goa Gajah ('Elephant Cave'), a cave temple built in the 9th century, with the addition of a bathing area in the 1950’s. Dinner will be served at one of Bali’s most famous restaurants, noted for its fusion of modern cuisine using only locally produced grown ingredients within a 100 – 250 km radius from the kitchen. After dinner, our guide and driver will escort you back to your hotel. Approximate distance and journey time: Tanjung Benoa - Ubud 45 km (1 hour 35 minutes)

Overnight at the hotel of your choice in Tanjung Benoa (Same as Day 1)

Tanjung Benoa – Tabanan Cooking Class – Tanjung Benoa

Enjoy early breakfast at the hotel and our guide will pick you up at 07:30hrs. Drive northwest passing through rural villages up to the province of Tabanan. On your arrival at the designated village, be warmly welcomed and the team will provide you an introduction to the background of cooking in relation to Balinese tradition, culture and beliefs. Immerse yourself into this truly unique culinary and cultural experience which includes a visit to the nearby local market to buy the produce needed for food preparation during the cooking class and a family-style lunch. In the afternoon, continue to drive south to arrive at one of the leading beach clubs in Seminyak. Located in the heart of Bali’s beach side town in the south coast, kick back and chill out by the pool while enjoying spectacular sunset in the most hip and happening area. Enjoy modern comfort food at the beach club then transfer you back to your hotel. Approximate distance and journey time: Tanjung Benoa - Marga 80 km (2 hours 30 minutes) Marga - Seminyak 40 km (1 hour 50 minutes) Seminyak - Tanjung Benoa 21 km (40 minutes)

Overnight at the hotel of your choice in Tanjung Benoa

Tanjung Benoa - Uluwatu Kecak Dance - Tanjung Benoa

After breakfast at the hotel, most of the day is free at your own leisure so you can enjoy hotel’s facilities. At 16:30hrs, pick up by our guide to visit Pura Uluwatu. Located at the southernmost tip of the island, Pura Uluwatu dates back to the 11th century and is one of Bali’s most sacred temples. Perching on a cliff about seventy meters above sea level, the temple affords a wonderful view out over the ocean. Watch out for the monkeys that live in the compound as your explore the temple. When the sun begins to set, get ready for a colossal Kecak dance performed by men at the nearby open-air stage with the picturesque sunset as the background. Proceed to drive to Bali’s most exclusive stretch of sand, Jimbaran beach. You will be transferred to one of the best restaurants in the area where you can enjoy various dishes from Asian regional cuisines with twists on classic Middle East, Spanish and Australian dishes. This romantic restaurant sets a nice farewell note to the final evening of your tour. Transfer back to your hotel after dinner.

Tanjung Benoa - Departure Bali

After breakfast at the hotel, the whole day is at your leisure until designated pick-up time for your departure. Depending on your flight schedule, we will provide a private transfer to Ngurah Rai International Airport escorted by our guide.

- END OF PROGRAMME -

Location: Tanjung Benoa Website: http://www.sadararesort.com/ Room Category: Sadara Classic Room

Location: Tanjung Benoa Website: http://www.grandmirage.com/ Room Category: Deluxe Room

Location: Tanjung Benoa Website: https://goo.gl/Pn5T5 Room Category: Deluxe Room

  • Good to Know

Terms & Condition

Our ‘bali food & temple tour’ package includes:.

  • • Choice of hotel based on twin-sharing (2 persons per room)
  • • Meals mentioned in the itinerary as specified (B=Breakfast, L=Lunch, D=Dinner)
  • • Private transportation in a chauffeur-driven, air-conditioned vehicle
  • • Cold bottled drinking water and chill towel during transfers
  • • Tours and activities as indicated in the itinerary
  • • Professional and licensed guide (additional charge applies for other language speaking guide)
  • • All entrance fees, donations and parking fees as per itinerary
  • • Public Liability Insurance
  • • Applicable tax & service charge

Our ‘BALI FOOD & TEMPLE TOUR’ package does NOT include:

  • • Visa fee / arrangements if applicable
  • • Domestic or international flights
  • • Alcoholic beverages during meals
  • • Personal expenses such as laundry, mini bar, etc
  • • Personal health and travel insurance
  • • Gratuities for driver, guide and porters
  • • Applicable surcharge during high season and peak season (differs for each hotel)
  • • Compulsory New Year’s Eve dinner (price varies depending on hotel’s policy)

Good to know

  • • Suitable for individual travellers or small group
  • • Private basis only (no seat in coach available)
  • • Operated daily, with 48 hours advanced reservation required (subject to availability of the hotels/resorts)
  • • High traffic congestion may occur during the high season and the festive season
  • • Minimum 2 persons per booking
  • • Price and booking confirmation are subject to room availability
  • • Additional charges apply during high season and peak season period
  • • Sadara Boutique Beach Resort 01 July – 31 Aug 2017 & 23 Dec 2017- 04 Jan 2018
  • • Grand Mirage Resort & Thalasso Bali 15 July – 31 Aug 2017 & 24 Dec 2017- 06 Jan 2018
  • • Conrad Benoa 15 July – 31 Aug 2017 & 24 Dec 2017- 06 Jan 2018
  • • Compulsory New Year’s Eve Dinner (to be advised)

Exotic Trails Of Java

19th october 2019.

Java is the historical lodestone of Indonesia; a magical and storied island that’s steeped in culture and shrouded in mysticism. A powerhouse on the modern stage, Java traces its influence back through the centuries in its artistry, traditions and architecture. […]

Wakatobi Cultural Exploration

10th january 2019.

Wakatobi is part of the Wakatobi National Park (WNP) archipelago, located at the southern tip of Sulawesi Island, to the eastern edges of Indonesia in the heart of the Coral Triangle. Wakatobi offers more than 50 spectacular dive locations featuring […]

Rhapsody Of Sulawesi

23rd april 2018.

Perfect for the adventurous who seek an enriching cultural experience, this 9-day package provides you a once-in-a-lifetime experience to discover two distinctive regions in Sulawesi, South Sulawesi and North Sulawesi. Unveil the beautiful landscapes, the strong preserved culture, belief and […]

Ladies Leisure Time

8th march 2018.

This trip takes you to a wide range of gorgeous locations, where you will discover your inner goddess. On this trip you will witness Bali’s world-famous Barong Dance performance, create your very own unique perfume at a dedicated perfumery, discover […]

Banda Neira

27th january 2018.

The Banda Islands, located 200 km from the nearest port town of Ambon, are made up of 10 small volcanic islands; Rhun and Ay to the west, Manukang to the northwest, Pisang to the east, Hatta to the southeast, Banda […]

Bali Diving Safari

25th january 2018.

Bali, the island of gods. With its beautiful beaches, stunning scenery, picturesque temples and warm tropical climate, Bali is both a paradise and a playground; home to a whole host of activities, adventures, stories and magical secrets just waiting to […]

Central Java Cycling Tour

28th december 2017.

Java – Central Java, and Yogyakarta in particular, is known as “the centre of culture and civilization in Java”. Java is the beating heartland of Indonesia; a magical and storied island, steeped in culture and shrouded in mysticism. Visitors can […]

Temples Of Java

17th november 2017.

Java – is the historical epicentre of Indonesia; a magical and storied island, steeped in culture and shrouded in mysticism. A powerhouse on the modern stage, Java traces its influence back through the centuries in its artistry, traditions and architecture. […]

Family Culture Getaway

20th october 2017.

Bali – renowned worldwide for its magnificent beaches, amazing rice terraces, picturesque temples, arts and crafts, and for the colorful Hindu-Buddhist culture of the Balinese people. For the deeply religious Balinese, every aspect of life is governed by ancient rituals, […]

Bali Food & Temple Tour

Rinjani trekking, 4th october 2017.

Located just over 100 kilometers away from Bali separated by Lombok Strait, the 4,514sqm island of Lombok is easily accessible either by fastboat or by taking a 45-minute flight. It is also accessible via direct flights from Jakarta or Surabaya. […]

Manado Highlights

3rd october 2017.

Sulawesi, or Celebes is the world’s eleventh largest island and is situated between Borneo and the Maluku islands (the Moluccas). With dramatic history coloured by tales of pirates, Spice Wars, colonial clashes, and civil struggles; Sulawesi is an emerging destination […]

Highlands Of Toraja

22nd august 2017.

Sulawesi, or Celebes is the world’s eleventh largest island and is situated between Borneo and the Maluku islands (the Moluccas). Famous for its endemic mammals, a sea rich in biodiversity, pristine beaches and lush rainforest, Sulawesi is the perfect destination […]

Tangkahan & Bukit Lawang

North Sumatra is home to rainforests inhabited by exotic wildlife, framed by towering volcanoes and waterfalls cascading down into verdant valleys. In the village of Tangkahan, a team of elephants and their mahouts work together to maintain a fledgling national […]

Wonderful Toba

8th august 2017.

North Sumatra is the ancestral home of the Batak tribes. The word Batak is a collective term used to identify a number of ethnic groups found in this region. The term is used to include the Karo, Pakpak, Simalungun, Toba, […]

Weh Delights

Pulau Weh – Weh Island is kilometre zero for Indonesia; the most westerly spot in the archipelago, with an otherworldy beauty befitting its remote location. Weh is home to white sandy beaches and breathtakingly blue ocean, framed by the curving […]

Waterfalls Of Lombok

5th july 2017.

Lombok, located in the West Nusa Tenggara province and part of the Lesser Sunda Islands. With Lombok Strait separating the island from Bali to the west. Being close to Bali does not mean having similarities in cultures. Perhaps, Lombok is […]

Jakarta – Bogor Golf Package

26th may 2017.

Four rounds of 18-hole at four different golf courses in Jakarta and Bogor, packaged with return airport transfers and 6-night accomodation in hotel of choice. Play at Royale Jakarta Golf with panoramic mountain view designed by Robert Moore, Jr., ASCGA, […]

Tanjung Puting

16th may 2017.

Tanjung Puting is a 415,040-hectare national park in Kalimantan, home to a dazzling array of flora and fauna. Most of the space is given to thick rainforest, river delta systems and epic mountain ranges. The steamy jungles of Kalimantan are […]

The Drum Houses Of Wae Rebo

15th may 2017.

Wae Rebo tour is designed for travelers who would like to delve deeper into the Flores countryside, witness the cultural practices of the island and experience the daily lives of its people. The remarkable Manggarai village of Wae Rebo, some […]

Hidden Paradise Of Morotai

10th may 2017.

An island located in the most northern part of North Maluku province, Morotai was part of the Ternate Sultanate which was a vassal of the Dutch East India Company by the end of the 17th century. The word ‘Morotai’ was […]

Balinese Pencak Silat Intensive Training

17th april 2017.

If Thailand has Muay Thai, then Indonesia has Pencak Silat. A full-body fighting form incorporating strikes, grappling and throwing in addition to weaponry; Pencak Silat was practiced not only for physical defense but also for psycological ends. Pencak is the […]

Komodo Cruise Adventure

12th april 2017.

Flores island in East Nusa Tenggara province is one of Indonesia’s Lesser Sunda Islands. Situated to the east of Sumbawa and Komodo island and southeast of Timor; Flores sits just across the Sumba Strait from Sumba island. To the north, […]

Heritage Of Java

6th april 2017.

Java – also spelled Jawa – is the heartland of Indonesia. Lying southeast of Malaysia and Sumatera, south of Kalimantan and west of Bali; it is the fifth largest island in Indonesia, yet the most densely populated; especially in the […]

Bali Golf Leisure Package

8th february 2017.

Over the years, Bali has become widely known as one of the world’s best golfing destinations. Our 9 days/8 nights golf package brings you the best golfing experience with 4 rounds of golf at 4 different golf courses in Bali. […]

  • Tour Bali 1 Hari
  • Paket Tour Bali 2 Hari 1 Malam

Paket Tour Bali 3 Hari 2 Malam

Paket tour bali 4 hari 3 malam.

  • Paket Tour Bali 5 Hari 4 Malam
  • Paket Honeymoon Bali
  • Paket Tour Bali 6 Hari 5 Malam
  • Paket Tour Keluarga
  • Bali & Giri Trawangan 2H/1M
  • Bali & Gili Trawangan 4H3M Opsi A
  • Bali & Gili Trawangan 4H3M Opsi B
  • Lombok 2 Hari 1 Malam – BTH B2
  • Tour Lombok 3H 2M – BTH C1
  • Tour 4H 3M (Bali – Lombok) – BTH D3
  • Tour Lombok 4H 3M – BTH D4

Paket Tour Nusa Penida 1 Hari

One day tour kintamani & ubud.

  • Testimonial
  • Video & Foto
  • Kontak dan Pemesanan

panorama tour and travel bali

Bali Top Holiday Tour - Paket Tour Bali Harga Murah & Terpercaya

panorama tour and travel bali

Layanan Ramah

Kami sangat paham dalam bisnis wisata, kepuasan Wisatawan adalah tujuan paling utama. Senyum dan sapa tour guide, driver dan semua staff kami pastinya penuh ketulusan dan siap memberikan layanan bintang lima untuk liburan anda dengan keramahan layanan asli Bali. Team Bali Top Holiday sangat memahami bahwa liburan anda adalah untuk bersenang senang dan bergembira...

panorama tour and travel bali

Profesional & Legal

Tour guide dan staff Bali Top Holiday berkomitmen melayani secara profesional dengan membawa keahlian dan wawasan masing-masing untuk dapat memberikan pengalaman travel dan liburan terbaik untuk anda. Perusahaan berbadan hukum PT (PT. Sri Ganesha Sukses Makmur ), dengan legalitas jelas dan resmi, menjamin keamanan transaksi anda, tidak perlu wasas

panorama tour and travel bali

Harga Hemat

Paket Tour Bali yang kami tawarkan sangat ekonomis untuk liburan keluarga anda. Liburan ke Bali tidak mesti mahal. Dengan harga yang bersaing, kami menawarkan berbagai paket wisata bali dengan tetap menjaga mutu pelayanan dan kepuasan wisatawan. Silahkan request ke kami rencana liburan anda, akan kami berikan harga terbaik..

panorama tour and travel bali

Berpengalaman

Bali Top Holiday, Tour Travel yang terbukti melayani dan memberi kepuasan ribuan wisatawan yang berlibur ke Bali. Silahkan lihat review kami di Google Review, Trip Advisor, IG dan beberapa review Bali Top Holiday di berbagai media.. Jangan lupa follow, like, berikan rating dan review dan subscribe ya

Selamat datang di Website Bali Top Holiday Tour

BALI TOP HOLIDAY TOUR & TRAVEL menyediakan layanan Paket Tour bali :  1 hari , 2 hari , 3 hari, 4 Hari , 5 -10 hari untuk wisatawan Keluarga, Rombongan atau Instansi , Paket Honeymoon Bali (Paket Bulan madu) , Tour Group/Rombongan, Gathering, Outing/Team Building dan berbagai wisata petualangan (adventure) di Bali. Pastikan liburan anda bersama guide dan driver yang ramah dan berkualitas!

Paket Tour Bali yang kami tawarkan, kami kemas dengan itinerary menarik, mencakup obyek wisata utama dan terkenal di Pulau Bali.  Selain paket tour yang sudah kami siapkan, anda bisa juga request acara sesuai keinginan, ke obyek wisata yang anda inginkan, atau dengan acara acara tambahan seperti team building, gathering, meeting atau full menikmati obyek wisata alam, budaya, atraksi dan tempat tempat menarik lainnya.

Obyek wisata utama yang menjadi destinasi Paket Wisata Bali kami antara lain : Nusa Penida (Paling Hits), Pantai Kuta, Seminyak, Uluwatu, Pantai Pandawa, Pantai Melasti, Pantai Tanjung Benoa, Pantai Nusa Dua, Sanur, , Kintamani, Lovina, Pulau Menjangan, Tirta Empul Ubud, Monkey Forest, Tirta Gangga, Taman Ayun, Bedugul, Pura Ulundanu Beratan.

Layanan kami yang profesional, dengan standar tinggi dan ramah akan memastikan anda memiliki liburan yang indah dan pengalaman yang tidak terlupakan.

Bali Top Holiday telah diakui ribuan traveller/turis yang berkunjung ke Bali dan memakai jasa tour guide dan layanan wisata kami.

Bali Top Holiday telah berpengalaman puluhan tahun dalam bidang pariwisata, telah melayani wisatawan domestik dan wisatawan mancanegara dari berbagai belahan dunia

Salah satu hal penting adalah Balitopholiday.com adalah usaha legal berbadan hukum PT PT SRI GANESHA SUKSES MAKMUR, dengan rekening perusahaan menjamin keamanan transaksi anda.   Jika masih ragu silahkan datang ke kantor kecil tapi indah kami di Jalan Tukad Balian, denpasar Bali. Mari berdiskusi tentang rencana liburan, gathering, atau acara anda selama di Bali, kami berikan solusi terbaik..

Standar layanan tinggi kami telah terbukti memberikan kepuasan bagi ribuan Traveller yang telah dilayani secara istimewa oleh staff, Driver/Supir, Tour Guide dan semua kami persiapkan dengan baik demi kenyamanan dan kepuasan selama trip anda di Bali.

Dengan harga terjangkau, kami garansi layanan no.1, sepenuh hati dan pastinya membuat anda ingin kembali liburan di bali lagi bersama Bali Top Holiday Tour & Travel - Paket Tour Bali Murah

Silahkan melihat review jujur wisawatan tentang jasa Tour Travel kami di Ulasan Google Bisnis, Trip Advisor, atau Sosial Media kami

panorama tour and travel bali

Silahkan juga lihat informasi menarik seputar wisata Bali update kekinian dan Paket Tour Bali terbaik di Channel youtube dan IG " Bali Top Holiday" !!!!

Berbagai variasi paket tour bali

Ada banyak pilihan paket wisata bali dengan berbagai variasi paket tour yang kami siapkan dengan matang untuk kepuasan dan kenyamanan wisatawan tentunya dengan pelayanan maksimal dari guide dan driver Bali Top Holiday yang ramah..

panorama tour and travel bali

Paket Tour Keluarga Hemat 4 Hari...

Harga Hubungi Kami

panorama tour and travel bali

Paket Tour Keluarga Hemat 3 Hari...

panorama tour and travel bali

Family One Day Tour (Bali Zoo & ...

*Mulai Rp 680.000 / Orang

panorama tour and travel bali

Paket Tour Lebaran 3 Hari 2 Mala...

panorama tour and travel bali

Spesial Lebaran 2024 Promo Paket...

panorama tour and travel bali

Paket Tour 4 Hari 3 Malam Lombok...

*Mulai Rp 3.900.000 / Orang

panorama tour and travel bali

Paket Tour Lombok 4H 3M (Bali �...

*Mulai Rp 4.620.000 / Orang

panorama tour and travel bali

Paket Tour Lombok 3 Hari 2 Malam...

*Mulai Rp 2.700.000 / Orang

panorama tour and travel bali

Paket Tour Lombok 2 Hari 1 Malam...

*Mulai Rp 2.025.000 / Orang

panorama tour and travel bali

Paket Tour Kintamani & Kuta 3 Ha...

panorama tour and travel bali

Paket Tour 3H 2M + Menginap Di K...

panorama tour and travel bali

One Day Tour Kintamani On Evenin...

*Mulai Rp 695.000 / Orang

Follow Medsos Bali top Holiday

panorama tour and travel bali

Lihat Semua Submit

' src=

Theo Arsides

Terima Kasih banyak atas pelayanan & kerja samanya. Terbaik, termurah, terjamin. Tidak akan menyesal menggunakan jasa ini.

' src=

Driver yang ramah, privat tour hanya berdua tapi harga masih tergolong murah. Sayang belum semua ter explore tempat wisata di bali nya. Next time BTH Lagi.

' src=

Aminarti Rahayu

Ini bukan pertama kalinya saya menggunakan Bali Top Holiday, pertama karena dr segi pelayanan yang ramah dan profesional, mengerti keinginan konsumen, memberikan alternatif pilihan objek wisata. Dari sisi driver selama saya di Bali, memberikan pengetahuan mengenai Bali dan membawa mobilnya dgn nyaman serta kebersihan mobil sangat dijaga. Kemudian dari segi harga masih terjangkau . Tak lupa saya ucapkan kepada bli Gusti yang sdh sabar menemani kami berlibur dan utk tim bali top holiday yg sdh sabar .

' src=

Regina Angelina

BaliTop the best dah, crew n guide ramah n ikuti protokol kesehatan, sehingga kami tetap nyaman. thx u so much for the best service. ? Balitop is very recommended.

Paket Wisata Bali & Informasi Wisata Bali Lainnya...

Baca juga informasi menarik seputar paket tour & liburan di Bali berikut ini..

Paket tour Bali 2023 3D2N

Bali Top Holiday Menyediakan Paket Tour Bali dengan Harga Spesial dan Layanan Ramah. Salah satu paket wisata Bali kami adalah paket tour bali 3 hari 2 malam yang sudah menjadi favorit wisatawan selama bertahun tahun. Paket tour yang kami tawarkan sudah termasuk kendaraan yang nyaman, driver yang handal, guide yang ramah, hotel yang nyaman, tiket... selengkapnya

panorama tour and travel bali

Opsi Paket Tour Bali 4 Hari 3 Malam Itinerary Paket Tour Bali 4 hari 3 malam  BTH 507  Penjemputan di Bandara /Hotel -Tanah Lot -Check In Hotel , Bali Selatan , Ubud Kintamani area , Check out  Paket Tour Bali 4 Hari 3 malam Bali Klasik BTH 295 Penjemputan di Bandara /Hotel , Bali Selatan-... selengkapnya

panorama tour and travel bali

Paket Tour Nusa Penida 1 hari  Paket Tour Nusa Penida, kami sediakan dalam paket tour sehari (One Day Nusa Penida Tour)  dengan harga terbaik,layanan ramah dan fasilitas lengkapNusa Penida adalah sebuah pulau yang terletak di sebelah tenggara Bali yang dipisahkan oleh Selat Badung. Di dekat pulau ini terdapat juga pulau-pulau kecil lainnya yaitu Nu... selengkapnya

panorama tour and travel bali

Kintamani adalah salah satu obyek wisata utama di Bali yang terkenal dengan keindahan alamnya.Pemandangan Gunung dan Danau Batur yang indah dlengkapi dengan hawa yang sejuk adalah daya tarik utama area Kintamani.Kintamani biasanya dipilih sekaligus sebagai tempat makan siang dengan view menawan, menambah selera makan wisatawan. Kintamani juga terkenal dengan... selengkapnya

panorama tour and travel bali

Bali FullDay Tour – Paket Tour Bali 1 Hari

Bali Full day Tour kami sajikan untuk wisatawan yang sudah memilih hotel sendiri dan ingin tour memanfaatkan waktu semaksimal mungkin selama di bali. Paket tour bali 1 hari adalah Paket Wisata /Tour Bali mengunjungi obyek wisata utama di Pulau Bali, dengan kendaraan privat dan driver berpengalaman, dengan 10-12 jam. Perjalanan kami garansi nyaman karena dite... selengkapnya

panorama tour and travel bali

Paket Tour Bali 2024

Ada rencana liburan ke Bali di tahun 2024 ?  Mari berlibur bersama kami, Bali Top Holiday. Kami jamin,anda puas,  tanpa ribet, anda tinggal duduk manis, semua kami atur dan siapkan dengan baik.. Paket tour bali 2024 dari Bali Top Holiday memberikan bermacam kemudahan bagi anda yang berlibur ke Bali Mau tau apa saja kelebihan jalan... selengkapnya

Bali Top Holiday Tour

panorama tour and travel bali

Review Wisatawan

panorama tour and travel bali

Payment Channel

Pembayaran paket tour bali

Tour Travel Bali Terpercaya- www.BaliTopHoliday.com

Kontak Kami

Apabila ada yang ditanyakan, silahkan hubungi kami melalui kontak di bawah ini.

IMAGES

  1. Bali Sunsets

    panorama tour and travel bali

  2. Bali, en Indonésie

    panorama tour and travel bali

  3. 27 most beautiful places in Bali you must visit in 2024

    panorama tour and travel bali

  4. The Best Time to Visit Bali: A Season-by-Season Breakdown

    panorama tour and travel bali

  5. Visitbali

    panorama tour and travel bali

  6. 10 Best Viewpoints in Bali

    panorama tour and travel bali

VIDEO

  1. Ubud Bali Night Market #balistreetfood #indonesianstreetfood 🍔🥙🥗🍲🍜

  2. Kolam Air Panas Di Bali View Gunung

  3. Ubud Bali Food Market #balistreetfood #indonesianstreetfood 🍔🥙🥗🍲🍜

  4. NOHA to Bali by VIOS TRAVEL

  5. Pariwisata Bali untuk Turis Internasional Batal Dibuka

  6. trip Seminyak area Bali Indonesia ##full tour travel Bali Indonesia

COMMENTS

  1. Promo Paket Tour dan Wisata Terlengkap

    THE HAVEN Bali Seminyak : Pesan: 1 Malam : Mulai dari ... Travel Info Blog; Panorama Moments ... PT Panorama JTB Tours Indonesia Panorama Building 2nd Floor Jl. Tomang Raya No. 63 Jakarta Barat, Indonesia 11440 For assistance, call Helpdesk +6221 2556 5151 ...

  2. Panorama JTB

    Paket perjalanan ke Bali dengan keluarga bersama Panorama JTB. Nikmati petualangan dan pengalaman untuk relaksasi bagi Anda dan keluarga. ... Travel Info Blog; Panorama Moments ... PT Panorama JTB Tours Indonesia Panorama Building 2nd Floor Jl. Tomang Raya No. 63 Jakarta Barat, Indonesia 11440 For assistance, call Helpdesk +6221 2556 5151 ...

  3. Panorama Destination

    Panorama Destination was founded in December 1999 and is made up of more than a thousand travel professionals and licensed tour guides, specialising in inbound travel services. We operate a network of offices across Indonesia, Thailand, Malaysia and Vietnam, providing unmatched tourism services throughout Southeast Asia.

  4. 10 Daftar Tour And Travel di Bali 2024 Happy Asita Panorama

    WhatsApp: 0812 3670 2352. Harga Mulai: Rp 615.000,-. Bali Top Holiday, beralamat di Jalan Siulan Nomor 63A. Mereka menyediakan beberapa macam paket seperti tour Bali, honeymoon dan sewa mobil serta bus. Budget yang perlu disiapkan pun tak usah banyak-banyak yakni mulai dari 600ribuan saja. 3. Perama Tour.

  5. Paket Liburan Ke Bali, Komodo, Belitung

    Panorama Building 2nd Floor. Jl. Tomang Raya No. 63. Jakarta Barat, Indonesia 11440. For assistance, call Helpdesk. +6221 2556 5151. @PanoramaJTB. [email protected]. Temukan paket liburan ke beragam tempat wisata di Indonesia seperti pulau Bali, Komodo, dan Belitung, serta tempat lainnya di Panorama JTB Tours!

  6. Panorama: Travel, Flight, Hotel, and Tour Booking

    Kenalin Panorama. Panorama membuat proses traveling-mu serba simpel dan praktis, sehingga kamu bisa order tiket pesawat, order room hotel, dan order tiket tur jalan-jalan keliling dunia sesimpel order ojek online . Travel Expert. Dari perusahaan pariwisata terkemuka di Indonesia dengan 50 tahun pengalaman di bidang pariwisata, Panorama.

  7. Bali Tour & Travel Info

    Bali Panoramic Tours & Travel offer Bali activities and holiday, Adventure Tour, Fun Things to Do, Sight Seeing Tour and Private Driver with competitive price. Although not everybody knows it, Bali is also the perfect spot to do safely, a lot of outdoor Bali tour such as Bali rafting tour, Bali cycling, Bali trekking or hiking, Bali horse ...

  8. Bali

    Uluwatu is located on the southwestern tip of the Bukit Peninsula in Bali - a large limestone jetty that juts away from the main island and out into the Indian ocean. ... Tours to Jatiluwih with Panorama Destination put an emphasis on sustainable tourism and integration with the local population; a great way to get back to nature, learn ...

  9. Bali Panorama Escorted Vacation Details & Itinerary

    Itinerary. Dates & Prices. For many, Bali is the highlight of Indonesia's 17,000 islands. It is an island where rituals and spiritual beliefs define everyday life and glorious coastline and natural wonders abound. The rich and fascinating culture is instantly enthralling and mesmerizing for the visitor, whilst the island's natural beauty is ...

  10. Panorama Sentrawisata

    Panorama Destination siapkan protocol Safe Travel by WTTC. PT Panorama Sentrawisata Tbk. (IDX: PANR) is a leading Indonesian tourism company with 47 years of experience and is well-positioned to advance in the future of Indonesia's tourism industry. As work-life balance becomes a significant element for someone's well-being, tourism will ...

  11. Panorama Destination

    Luxury Travel; Culinary Experiences; MICE; Cycling; Tailor-made Itinerary ... Panorama Building, 5th floor, Jl. Tomang Raya no. 63 - Jakarta Barat, DKI Jakarta, 11440 ... + 62 811-8411-169 Panorama Destination Operation Bali Emergency Number + 62 812-3841-400 Email. [email protected]. PANORAMA DESTINATION THAILAND BANGKOK OFFICE ...

  12. Panorama Tours

    Panorama Tours. Code: ABT04 Pick up time: 08.00 am Duration: 10 hours . Itinerary: Ulun danu, Twin lake, Banyumala water fall, Jatiluwih, Tanah Lot ... I had long time experiences to work in tourism industry in Bali as a tour driver and an English speaking guide since year 1994, and become a tour organizer and travel planner since year 2000.

  13. Tour ke Bali

    Jl.Pulau Biak II no 18 Denpasar - Bali Phone : (0361) 486 843 (office hours) Fax : 0361 486 843 Mobile : {WA} (+62) 81 239 161 135 email : [email protected]

  14. Panorama Destination

    Indonesia is a vast archipelagic nation consisting of thousands of islands stretching across the Indian Ocean to the eastern edge of the Asian continental plate and the western edge of the Pacific Ocean. This archipelagic geography dictates the ebb and flow of life in Indonesia and contributes to its astounding natural and cultural diversity.

  15. Panorama Tour & Travel

    See 11 photos and 3 tips from 161 visitors to Panorama Tour & Travel. "kerjaaa..mari kerjaaa ~ panoramanian ~" Office in Denpasar, Bali. Foursquare City Guide. Log In; Sign Up; Nearby: Get inspired: Top Picks; Trending; ... panorama dmc bali denpasar • panorama tour & travel denpasar • panorama tour and travel denpasar • panorama tours ...

  16. Enatour.com

    Bali Tour with Pertiwi Jaya Providing All Your Travel Needs in Bali Island. ... This island is not only famous for arts and culture but also for under sea water panorama. It is great pleasure to introduce you our company "Pertiwi Jaya Tour and Travel Co.,Ltd". With registration No: PSA.170/1059.III/1998 and fully licensed with the Tourism ...

  17. 10 Day Bali Experience Tour

    Join us on an epic adventure as we explore 3 awesome destinations across Bali and the Gili Islands. See amazing sights, explore majestic temples, splash around in waterfalls, visit an active volcano, wander through rice fields, discover idyllic islands and sip cocktails on white sandy beaches. Shop the markets and indulge in delicious food.

  18. BALI FOOD & TEMPLE TOUR

    Tanjung Benoa is a beautiful, beach-side town on the southeast coast of Bali, popular for its lovely beaches and variety of watersport activities. After check-in, you can enjoy the remainder of the day at your own leisure. Overnight at the hotel of your choice in Tanjung Benoa (Standard OR Superior OR Deluxe category)

  19. Golden Rama Tours and Travel

    Golden Rama Tours & Travel adalah travel agent terdepan di Indonesia yang telah berdiri sejak 1971. Dengan kantor - kantor cabang yang tersebar di Indonesia dan situs goldenrama.com, kami hadir untuk menjadi pintu gerbang Anda menuju destinasi yang luar biasa.

  20. Paket Tour Bali & Paket Wisata Bali Murah

    BALI TOP HOLIDAY TOUR & TRAVEL menyediakan layanan Paket Tour bali : 1 hari , 2 hari , 3 hari, 4 Hari , 5 -10 hari untuk wisatawan Keluarga, Rombongan atau Instansi , Paket Honeymoon Bali (Paket Bulan madu) , Tour Group/Rombongan, Gathering, Outing/Team Building dan berbagai wisata petualangan (adventure) di Bali. Pastikan liburan anda bersama guide dan driver yang ramah dan berkualitas!